Over ons

Dutechma B.V.

Dutechma B.V. is in 2016 opgericht door Paul van der Veen en Hans Herbrink. In 2018 heeft Dutechma een 50% belang genomen in Sylryk Projectmanagement. Meer informatie vindt u via www.sylryk.nl. Hierdoor behoort een combinatie van een bouwkundig en een technische due dilligence tot de mogelijkheden. In 2019 heeft Dutechma een 50% belang genomen in Klimafrost, installateur van klimaat installaties voor particulier en MKB. Voor meer informatie zie: www.klimafrost.nl.

Paul van der Veen
Technisch directeur

Vanuit een projectleidersfunctie HVAC bij o.a. Imtech, gestart met een installatiebedrijf in 1994. Vanaf 2007 bij diverse installatiebedrijven (interim) directie gevoerd, waarvan de laatste 2 jaren als technisch directeur bij een onderhoudsbedrijf voor o.a. het Rijksvastgoedbedrijf.  Mijn ambitie is om de opgedane ervaring om te zetten naar een pragmatisch duurzame bouwadvisering.

Hans Herbrink
Financieel directeur

Vanuit een financiële achtergrond, 5 jaar geleden in het technisch beheer terecht gekomen als mede eigenaar van een onderhoudsbedrijf. Ik hou van een organisatie met korte lijnen die volgens het Lean principe werkt, en ben in het bezit van een green belt. In principe houd ik mij bezig met de financiële, HR en algemene zaken, maar schroom niet om ook technische zaken aan te pakken of een inspectie conform de NEN 2767 methodiek te doen.